Skip to content
Levensboom-wit

Het Immuunsysteem als natuurlijke preventie

Ons immuunsysteem of afweersysteem is georganiseerd op een manier die zowel eenvoudig als complex is.
Zijn taak is om ons lichaam gezond te houden.
Hoe doe hij dat?
Hij onderscheidt de gezonde eigen cellen, en de beschadigde en vreemde cellen. De laatste worden vernietigd, zo kunnen wij gezond blijven
Wat kunnen wij doen?
We kunnen het immuunsysteem stimuleren door een gezonde levensstijl. Met zo min mogelijk stress.
Spanning en stress in ons leven zijn eigenlijk de ergste vijanden van het natuurlijke afweersysteem.
De methoden die ik gebruik, zoals cranio, massage en creativiteit, werken naar diepe lichamelijke en psychische ontspanning waardoor het afweersysteem optimaal aan je natuurlijke gezondheid kan werken.
In-staat om virale en andere aanvallen te bestrijden.

Over mij

Ik leg graag uit hoe ik in het leven sta, hoe ik aankijk tegen gezondheid. Door woorden te geven aan de behandelingen die ik geef wil ik het contact verdiepen met mijn vakgenoten, cliënten en andere belangstellenden.

Categorieën

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *