Skip to content

Cranio sacraal therapie Rotterdam

Ga naar cranio sacraal therapie in Rotterdam bij Beatrice Wouters

Weet jij al wat cranio sacraal therapie in Rotterdam voor jou kan betekenen? De cranio sacraal therapie is een holistische methode. Dat wil zeggen dat een klacht wordt gezien al een deel van het hele leven van iemand, zo goed fysiek als psychisch of mentaal. Door deze methode wordt het lichaam op een diepere laag aangeraakt, de laag waar ervaringen en gevoelens opgeslagen zijn. Ook patronen, blokkades en trauma’s. Het gebruikt de vitale ritmische stroom van het hersenvocht, ook wel het cranio sacrale systeem genoemd, verbindt alles tussen je schedel en je heiligbeen (stuitje). Voelbaar in het hele lichaam. Deze ritme ontstaat vanaf de conceptie en helpt ons zich vormen en ontwikkelen.

De cranio sacraal help je lichaam zich resetten in zijn oorspronkelijke gezondheid, je kan na een aantal sessies en processen, je rustiger en meer vitaal voelen. En veel klachten kunnen geholpen worden.

Wil jij ook ervaren of cranio sacraal therapie in Rotterdam iets voor jouw gezondheid kan doen? Maak dan direct een afspraak.

Hoe cranio sacraal therapie in Rotterdam werkt

Als je naar cranio sacraal therapie in Rotterdam gaat, mag je je kleding gewoon aanhouden. Zo blijft het voor jou zeker comfortabel. Wel moeten sieraden, een riem of eventuele prothesen wel af. Het is namelijk belangrijk dat er niets te strak zit. Vervolgens zorg ik voor een rustige sfeer zonder prikkels van buitenaf. Zo kan jij langzaam aan je bewustzijn en aandacht van buiten naar binnen verplaatsen. Wanneer je dit gedaan hebt, zal ik subtiele en stille aanrakingen maken, waardoor er contact wordt gemaakt met het cranio sacrale ritme. Ik zal me focussen op de plekken waar het ritme in de vloeibare stroom verbroken is. Deze balans zal weer op een gezonde manier hersteld moeten worden. Hierdoor kunnen energie en emoties naar boven komen, waardoor de blokkades verholpen worden. Cranio sacraal therapie is dus een ontspanning voor lichaam en geest, en werkt goed bij spanning- en pijnklachten. Wil jij ook van blokkades in je cranio sacrale ritme af? Lees dan verder!

Cranio sacraal therapie Rotterdam

Ben jij benieuwd of cranio sacrale therapie in Rotterdam iets voor jou is?

Cranio sacrale therapie in Rotterdam is geschikt voor mensen in verschillende levensfases. Zo is de therapie bijvoorbeeld uitermate geschikt rondom de bevalling. Ook voor kinderen werkt cranio sacrale therapie vaak goed. Verder is de therapie erg geschikt in perioden waarin er veel hormonale wisselingen zijn, zoals de puberteit of de overgang. Als laatste is cranio sacrale therapie ook geschikt bij ouderdom, of zelfs als stervensbegeleiding. Wil jij nou zeker weten of cranio sacrale therapie in Rotterdam geschikt voor jou is? Dan kan je altijd contact met me opnemen. Ik help je graag de juiste beslissing te nemen. Natuurlijk kan je ook direct een afspraak maken door contact met me op te nemen. Zo kan je een afspraak maken voor cranio sacrale therapie in Rotterdam, maar ook voor een zwangerschapsmassage in Rotterdam of voor een cursus babymassage.