Skip to content

Cursus babymassage

Volg een cursus babymassage bij Beatrice Wouters

Zou jij graag een cursus babymassage willen volgen? Dat kan bij Beatrice Wouters. Ik vind het geweldig om te zien hoe de band tussen een moeder en haar baby versterkt kan worden door het uitvoeren van babymassage. De massagetechniek waar ik gebruik van maak, heet Shantala massage. Het voordeel van deze vorm van massage, is dat het eenvoudig door iedereen geleerd kan worden. Jij kan het dus ook zeker leren! Door middel van Shantala massage wordt de band tussen mensen versterkt. Maar dat is niet het enige. Ook verwarmt het lichaam, hart en ziel. Daarnaast draagt het bij aan de vermindering van pijn en spanning, en wordt ook het immuunsysteem gestimuleerd. Tijdens de lessen worden ook veel onderwerpen besproken, net als slapen, huilen, dragen etc. Ben jij nieuwsgierig wat een cursus babymassage voor jou en je baby kan betekenen? Lees dan hieronder verder!

Cursus babymassage

Waar de cursus babymassage door is ontstaan

Shantana massage is een traditionele vorm van massage, die ontstaan is door een vrouw in Calcutta. Deze vrouw heette Shantala en ze masseerde haar baby op straat. Een gynaecoloog, Frédérick Leboyer, vond dit dagelijkse ritueel heel erg ontroerend. Om deze reden wilde hij het aan alle moeders doorgeven. De massage werd naar de vrouw genoemd en werd met enthousiasme over de westelijke landen verspreid. Vooral veel jonge moeders wilden graag een cursus babymassage volgen, omdat het een sterke band tussen jou en je baby creëert. Denk jij dat een cursus babymassage echt iets voor jou is? Ik hoor het graag!

Voor wie de cursus babymassage geschikt is

Een cursus babymassage is uitermate geschikt voor moeders en baby’s die toe zijn aan een beetje ontspanning. Verder is het extra geschikt als je baby bijvoorbeeld heel veel huilt, buikkrampen heeft of slaapproblemen heeft. In deze gevallen is het namelijk goed voor je baby om te ontspannen, waardoor de problemen vaak grotendeels kunnen verdwijnen. Bij Beatrice Wouters krijg je een cursus babymassage in een kleine groep met ouders en hun baby’s. Doordat ik werk met kleine groepjes tegelijk, wordt een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer gecreëerd. Daarnaast geeft het jullie ook de mogelijkheid om jullie ervaringen met elkaar te delen. Hierdoor leer je ook meer over hoe andere ouders hun leven eruit is gaan zien na het krijgen van een baby. Ook kan je kiezen voor een cursus babymassage bij jou thuis. Waar wij meer aandacht zou op je eigen vragen. Wil jij graag aansluiten bij de cursus babymassage? Of ben je geïnteresseerd in cranio sacraal therapie in Rotterdam of in zwangerschapsmassage in Rotterdam bij Beatrice Wouters? Door contact met mij op te nemen kan je een afspraak maken. Ik hoor graag van je!