Skip to content

Zwangerschapsmassage Rotterdam

Geniet van zwangerschapsmassage in Rotterdam bij Beatrice Wouters

Zwangerschapsmassage in Rotterdam is een fijne manier om even helemaal te kunnen ontspannen tijdens je zwangerschap. Misschien heb je al wel gemerkt dat je lichaam continu verandert tijdens je zwangerschap. Hierdoor kunnen er helaas ook verschillende pijntjes en kwaaltjes optreden. Zo hebben veel zwangere vrouwen bijvoorbeeld last van hun benen, doordat ze vocht vasthouden. Door zwangerschapsmassage in Rotterdam kan dit verholpen worden. Het is fijn om tijdens je zwangerschap naar een gespecialiseerde zwangerschapsmasseur te gaan. Deze masseurs weten namelijk precies hoe ze rekening kunnen houden met jouw zwangerschap. Zo vermijd ik bijvoorbeeld sowieso je buik, maar ook de drukpunten die in verbinding staan met je baarmoeder. Zo kan jij op een fijne en vertrouwde manier alsnog heerlijk genieten van een zwangerschapsmassage in Rotterdam. Wil jij dit ook? Neem dan contact op!

Zwangerschaps massage

De voordelen van zwangerschapsmassage in Rotterdam

Er zijn verschillende voordelen waar jij van kan profiteren als je zo af en toe eens geniet van een zwangerschapsmassage in Rotterdam. Zo wordt je mentale gezondheid verhoogd, omdat onder andere stresshormonen minder aangemaakt worden na een massage. Dit kan er ook voor zorgen dat je beter gaat slapen. Zoals al gezegd, kan zwangerschapsmassage in Rotterdam ook helpen tegen pijnklachten. Zo kan je bijvoorbeeld rugpijn krijgen omdat je ineens veel meer gewicht met je meedraagt. Ik kan dit verhelpen door een heerlijke rugmassage te geven, waardoor je spieren versoepeld worden. Ook kan een massage er voor zorgen dat je minder vocht vasthoudt. Al deze voordelen samen, zorgen ook weer voor nog meer voordelen. Zo wordt je bloedcirculatie bijvoorbeeld verbeterd, en ook wordt je weerstand steeds beter. Wil jij ook profiteren van alle voordelen van een zwangerschapsmassage in Rotterdam? Lees dan verder!

Neem contact op voor een afspraak

Ben jij al overtuigd van de voordelen van zwangerschapsmassage in Rotterdam? Ik help jou graag een volledige relaxen tijdens je zwangerschap. Zo heb je nog even tijd voor jezelf om lekker te kunnen ontspannen. Ook word je zo voorbereid op de bevalling. Naast zwangerschapsmassage biedt Beatrice Wouters nog meer aan omtrent zwangerschappen. Zo kan je bij mij ook een cursus babymassage volgen of kan je langskomen voor cranio sacrale therapie in Rotterdam. Ik doe er graag alles aan om jouw zwangerschap prettig te laten verlopen. Ben jij zwanger en heb je last van pijntjes en kwaaltjes? Dan kan het zeker helpen om bij mij langs te komen. Wil jij ook langskomen voor zwangerschapsmassage in Rotterdam? Neem dan contact met me op! Ik hoor graag van je!